Aanbod

De diagnose Autisme Spectrum Stoornis (ASS) is zeer ruim en voor iedereen verschillend. Het is een verklaring voor een specifieke manier van informatie verwerken. Maar zegt het ook wat dat autisme voor jou betekent? Of wat het voor jouw omgeving betekent? 

Op welke levensdomeinen heeft autisme een grote invloed op jou en hoe ga je hier dan best mee om. Dit wil ik graag met jou exploreren, verkennen, onderzoeken, bestuderen, …

Wanneer we onszelf of een ander niet begrijpen, geeft dit vaak stress en onrust. Respect voor jezelf en de ander komt er pas wanneer er voldoende begrip is. Hier proberen we toe te komen in onze gesprekken.

Het voeren van een gesprek lukt soms beter wanneer we samen met iets bezig zijn. Een wandeling of een tekening maken kan dus perfect passen in een sessie.

Mijn ervaring ligt vooral bij jongeren met een (rand)normale begaafdheid alsook bij hun omgeving (ouders, partner, familie, sportcoach, leerkrachten, …). 

De ervaringsdeskundige, dat ben jij!

Samen zoeken we naar een passende werkwijze om jouw talenten en mogelijkheden te ontdekken, maar ook om je beperkingen en moeilijkheden te overwinnen. We stellen realistische doelen. Het pad naar succes is vaak zwaar en niet eenvoudig, maar we maken het bewandelbaar!

Momenteel is de praktijkruimte nog in volle opbouw. Daarom kom ik voorlopig op huisbezoek. Ik kom nu dus naar jullie thuis. Mijn werkgebied beperkt zich tot 15 km rond mijn woonplaats Arendonk.

big6